ROTARY KUNSTBEURS 2014 uitgesteld

De 6e Kunstbeurs van Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven wordt wegens omstandigheden verschoven naar 2015. Wij houden u via deze website op de hoogte van de ontwikkelingen.

De 5e Rotary Kunstbeurs was in 2012 in het Evoluon in Eindhoven gehouden ten bate van Stichting Heppie. Naast gerenommeerde galeries uit binnen- en buitenland kon u deze keer ook genieten van design.

Het programma was zoals vanouds goed gevuld.
Op vrijdagavond 30 maart gingen we van start met een feestelijke opening. De Burgemeester van Veldhoven Jack Mikkers heeft de officiele opening verricht.

Via deze website bestelt u kaartjes voor uzelf, uw vrienden, of relaties.
naar de bestelpagina

Galery Tiny Esveld Galery Huub Hannen Galerie Beaux Arts Gallery Bonnard

Rotary is een wereldwijde organisatie van serviceclubs. Zij telt circa 1,2 miljoen leden, verspreid over meer dan 31.000 clubs in 162 landen. Inmiddels telt Rotary Nederland ruim 19.000 leden in 435 clubs.

Rotary is niet religieus of politiek geëngageerd. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk: ‘Service above self’. Bij Rotary betekent dit dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken.

Elk jaar opnieuw realiseert Rotary legio grote en kleine projecten.